Жертвою вандалів за минулий тиждень стали квіти, урна і дошка оголошень

 

 

На жаль, у нашому місті є мешканці, які  регулярно намагаються пошкодити інфраструктуру Покрова. Невідомо, мають вони від цього якийсь зиск, чи просто роблять це від невеликого розуму. Але факт залишається фактом — комунальники постійно фіксують випадки вандалізму стосовно міського майна.

Минулого тижня в черговий раз сталися крадіжки саджанців квітів. Цього разу таємничі “любителі флори” змінили тактику. Якщо раніше вони виривали цілі ряди саджанців в одному місці, то зараз крадуть по кілька квітів з клумб в різних районах міста. Очевидно, сподіваються, що так крадіжка залишиться непоміченою. Але в сумі рахунок зниклих саджанців йде на десятки.

Постійно стає жертвою нападу і ця урна, кому вона не вгодила незрозуміло, але її вже неодноразово перевертали, розсипаючи сміття.

Питання чим не сподобалася вандалам ця дошка оголошень теж залишається без відповіді. Такі об'єкти встановлюються, аби городянам було зручно розміщувати на них необхідну інформацію. Це також сприяє зменшенню незаконної паперової реклами на стінах будинків та стовпах. Але у когось через брак совісті все ж вистачило сил її розтрощити.

Звісно, що комунальники змушені витрачати час і ресурси, аби ліквідувати наслідки подібних “геройств”. І хочеться вірити, що поступово це вдасться зупинити, але без допомоги містян це неможливо. Від нашої небайдужості, нашого ставлення залежить, яким бути місту. Тож закликаємо покровчан не залишатися осторонь цієї проблеми, не проходити повз подібних випадків, давайте разом берегти рідне місто!

Прес-служба міського голови.