Завершують рік – з перемогами

завершують рік – з перемогами. Зображення 1
Травень став багатим на досягнення вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти. Одразу три відділення відзначилися вагомими перемогами.


Стали відомі результати Чемпіонату області з футболу серед юнаків 2005-06 року народження. Турнір проходив у кілька етапів. У відбірковому турі, що тривав наприкінці квітня на Криворіжжі, наша команда посіла перше місце, у півфіналі – друге. Фінал вихованці тренера, Олександра Дюльдіна, завершили з переможною бронзою.
Додали очок у загальний залік школи і волейболісти. У Чемпіонаті Дніпропетровщини серед юнаків 2004-2005 р.н. наша команда, тренер Лілія Мурашова, виборола третє місце.
Успішно завершили Відкритий Чемпіонат Черкас «Дніпровські хвилі» спортивні гімнасти. У змаганнях взяло участь понад 110 учасників з Чернігова, Черкас, Ніжина, Новгород-Сіверського. Вихованки Ірини Смирної та Ніни Колпакової показали хороші результати. За програмою майстра спорту третє місце зайняла Марія Устенко, друге місце за програмою кандидата у майстри спорту посіла Оксана Коробка та друге місце за програмою третього розряду – Дарія Панченко.
Поздоровляємо спортсменів та їхніх наставників із перемогами.
Прес-служба міського голови.