ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ДО ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ДСНС УКРАЇНИ

Покровський міський відділ та 44 державна пожежно-рятувальна частина Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області проводить відбір  кандидатів для вступу до вищих навчальних закладів цивільного захисту (Національного університету цивільного захисту України м. Харків та Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля) за рахунок державного бюджету.

Абітурієнт має набрати для участі у конкурсному відборі по кожному предмету ЗНО мінімум 100 балів. Обов’язковий предмет «Українська мова та література», обов’язкове складання вступного екзамену з фізичної підготовки (підтягування на перекладені, біг 100м та 3000м), предмет на вибір (Біологія, Історія України, Іноземна мова, Географія, Хімія, Математика, Фізика).

Курсанти вищих навчальних закладів ДСНС України безкоштовно забезпечуються житлом, харчуванням, одягом та стипендією за нормами відповідно до чинного законодавства.

Після закінчення навчання всі випускники отримують дипломи встановленого державного зразка та нагрудні знаки, а курсантам-випускникам присвоюється спеціальне звання “лейтенант служби цивільного захисту”. Молоді лейтенанти – випускники знімаються з військового обліку, передаються на спецоблік в ДСНС України і забезпечуються гарантованим працевлаштуванням у межах області.

За додатковою інформацію та для оформлення документів на навчання звертатись за адресою: вул. Гагаріна, 5 (каб. №2), з 8.00 до 17.00 год. тел. 44021, 41568 (та в Інтернеті на сайтах: http://nuczu.edu.ua та  http://fire.ck.ua)