Забезпечення життєдіяльності міста за несприятливих погодних умов

забезпечення життєдіяльності міста за несприятливих погодних умов . Зображення 1

– таким було головне питання щотижневої оперативної наради при міському голові, котре відбулося 18 січня.

Керівники комунальних підприємств, установ, організацій та структурних підрозділів міськвиконкому не лише інформували про стан справ у підконтрольних галузях та сферах діяльності, а звітували про готовність роботи при виникненні  позаштатних ситуацій.

Зокрема новопризначений виконувач обов’язки начальника ЖЕО Микола Кулініч повідомив, що крім 178 виконаних заявок, лише за останню добу на підсипку тротуарних доріжок було використано близько 4 тон посипкового матеріалу, залучено 46 працівників та 3 одиниці техніки. Вживаються аналогічні заходи по життєзабезпеченню мешканців міста тепловою енергією, водопостачанням та своєчасним наданням медичної допомоги. Олександр Шаповал наголосив на необхідності бути спроможними виправити будь-яку надзвичайну ситуацію, викликану стихією. З метою упередження травматизму і розповсюдження простудних захворювань, міський голова видав розпорядження про тимчасове призупинення навчального процесу у шкільних закладах  міста.

Торкаючись питання освіти, зазначив на необхідності  комплексного вирішення питань галузі. Напередодні  він відвідав Олександрівську неповну середню школу, визначивши приорітетні питання закладу.

Інші  заклади та установи соціальної сфери працюють у звичному режимі. За попередній тиждень у місті народилося 9 малюків і прибуло 4 родини із категорії внутрішніх переселенців, одна з них – багатодітна. Сім’ям допомагають в облаштуванні.

Прес-служба міського голови.