За результатами тижня

за результатами тижня. Зображення 1
5 грудня відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові за участі керівників підприємств, організацій, установ міста та структурних підрозділів міськвиконкому.
Підводячи підсумки минулого тижня, освітяни передусім повідомили, що в усіх навчальних закладах утримується нормальний температурний режим. Стало відомо результати чергових міських олімпіад. З іноземної мови серед учнів 8-9 класів та одинадцятикласників першість належить НВК №2, з поміж 10-их – загальноосвітньому ліцею.


З фізики серед учнів 8-9 класів кращі результати показали учні ліцею, з поміж 10-11 класів – НВК №2.
У змаганнях з баскетболу серед загальноосвітніх закладів міста перемогу здобула команда середньої школи № 9.
Професійно-технічне училище позначилося участю у творчих всеукраїнських конкурсах, у стінах закладу пройшли акції та заходи до календарних дат.

За тиждень, що минув, у пологовому будинку ЦМЛ народилося 10 немовлят, загалом у стаціонарних відділеннях проліковано 268 пацієнтів. До Центу первинної медико-санітарної допомоги звернулося 3792 осіб. Медики констатують відсутність зростання захворюваності на ГРВІ. Незважаючи на провокуючу погоду, не збільшилася і кількість випадків травматизму серед населення.
Проте міський голова назвав заходи з очищення від снігу доріг і особливо пішохідних маршрутів недостатніми. Комунальникам були зроблені конкретні зауваження, у тому числі вказано на необхідність зміни графіку роботи двірників.
Щодо сезонного росту захворюваності, Олександр Шаповал дав завдання освітянам постійно моніторити відвідуваність школярів, з метою своєчасного вжиття заходів, аби не допустити поширення грипу та вірусних інфекцій. Також міський голова наголошував на необхідності обмеження доступу в освітні заклади сторонніх осіб.
Управління праці та соціального захисту повідомили, що субсидіями охоплено 12496 домогосподарств – це 72,2% від загальної кількості домогосподарств міста.
За інформацією житлово-комунального управління, в рамках децентралізації теплопостачання укладено 1408 договорів на встановлення індивідуального опалення вразливим верствам населення, встановлено та підключено 888 конвекторів.
Прес-служба міського голови.