За результатами минулого тижня

за результатами минулого тижня. Зображення 1

Сьогодні відбулася чергова оперативна нарада при міському голові. Керівники звітували про проведену за тиждень роботу, обговорювали поточні справи та найближчі плани.


У навчальних закладах управління освіти у рамках дотримання законодавства про обов’язкову середню освіту тривають соціальні обстеження сімей, що потребують посиленої педагогічної уваги, а також місячник «Урок» з метою виявлення учнів, котрі ухиляються від навчання.
Соціальне інспектування нового контингенту учнів проводять і в професійно-технічному училищі.
Друга та восьма школи готуються представити місто у Всеукраїнській виставці «Інноватика в освіті України». А дев’ята, ставши переможницею у міському та обласному етапах гри «Старти надій», делегує команду на Всеукраїнські змагання, які розпочнуться 22 вересня.
За цей тиждень медики зафіксували позитивну демографічну динаміку – народилося 11 малюків, померло 5 осіб.
Рятувальники, котрі на минулому тижні приймали вітання з нагоди професійного дня, неодноразово ліквідовували загорання сухої трави та гасили пожежу по Центральній, 23.
Центр зайнятості за звітний період працевлаштував 17 осіб, чотирьох залучили до участі у громадських роботах.
Комунальники виконували поточні завдання, реагували на заявки мешканців міста, готувалися до роботи у холодний період. ЖЕО займається утепленням підвалів будинків, водоканал накриває люки, «Добробут» завершує розмітку пішохідних переходів та приступив до встановлення додаткових світильників, рухатися починають з селища Чортомлик.
Триває робота у рамках децентралізації зі встановлення приладів індивідуального опалення соціально вразливим верствам населення, а також обладнують котельнями соціальні установи.
На минулих вихідних місто взяло участь в обласному фестивалі-ярмарку «Петриківський дивоцвіт», звідки привезли подяку на ім’я міського голови від голови обласної рада Гліба Пригунова.
Прес-служба міського голови.

за результатами минулого тижня. Зображення 2

за результатами минулого тижня. Зображення 3