ЗА ЧИСТЕ МІСТО

 

за чисте місто. Зображення 1
Виступили колективи підприємств, закладів, громадських організацій, відгукнувшись на заклик міської влади й взявши участь у загальноміському суботнику з прибирання та благоустрою території Покров.


Ніщо так не об’єднує як разом зроблена добра справа. Навіть змінна погода не перешкодила запланованому – прибрати місто. Аби неждані дощі не стали на заваді, трудові колективи і просто городяни протягом тижня обрали зручний час для благоустрою вулиць і дворів, скверів та паркових зон. Не залишилися осторонь і громадські об’єднання, одними з перших відгукнулися на акцію прибирання спілка ветеранів АТО, яких підтримала організація «Пліч о пліч».
Стараннями городян Покров звільнилося від зайвого: білувалися бордюри, дерева, паркани, прибиралося опале листя, прибордюрне сміття, здійснювалася санітарна обрізка дерев, кущів, вирубка порослевих дерев. Працювала спецтехніка «ЖЕО», «Саночистки», «Покровводоканалу», «Міськсвітла», ПАТ «ОГЗК».
А підсумки говорять самі за себе: упорядковано 50 га територій, ліквідовано 23 стихійних сміттєзвалища, прибрано від сміття 49,5 км. доріг.
Не залишилися без дбайливих рук і пам’ятні місця. Ентузіазм та щире бажання бачити свій дім кращим вкотре довели, що любити місто – значить, дбати про нього.
Прес-служба міського голови.

за чисте місто. Зображення 2  за чисте місто. Зображення 3

за чисте місто. Зображення 4  за чисте місто. Зображення 5