З Україною вчора, сьогодні, завжди

Напередодні головного державного свята підопічні територіального центру засвідчили свою любов до рідного краю, до України.

Людям, на чиїх очах проходило становлення держави - є що згадати.

У день поезії, який у відділенні денного перебування проходить щосереди, свою Україну вони прославляли у віршах і піснях. Любителі поетичного слова не лише декламували знані вірші Тараса Шевченка, Лесі Українки, гуморески Павла Глазового та Андрія Сови, а й ділилися власними поетичними надбаннями.

У спортивний для них день - четвер, на честь 30-річчя Незалежності України провели святковий спортивний флешмоб “Хочу, можу, живу, радію!”.  Підопічні бадьоро поділилися своїми досягненнями в оздоровчій хореографії, скандинавській ходьбі та виконанні вправ на тренажерах.

А сьогодні у територіальному центрі пройшов святковий концерт із чудовими сольними виступами окремих виконавців, у тому числі гості - Юлії Відінєєвої (“Універсал-сервіс”) та знаного серед містян гурту терцентру “Золота пора”. Співочі таланти та хореографічна самобутність учасників зробили свято незабутнім.

Зала зустрічей, де проходив захід, прикрашена чудовою фотовиставкою « Україна вчора,сьогодні, завжди», куди увійшли світлини та роботи  підопічних територіального центру.

Прес-служба міського голови.