З новими завданнями: освітяни вступають у новий навчальний рік

з новими завданнями: освітяни вступають у новий навчальний рік. Зображення 1

Визначали пріоритети та підводили підсумки – у міськвиконкомі пройшло урочисте зібрання педагогічного загалу міста.


Минулого року за ініціативи міського голови Олександра Шаповала було кардинально змінено формат традиційних вчительських конференцій. Вони стали проходити у зручному онлайн-режимі, коли кожен заклад міг вносити пропозиції щодо роботи протягом навчального року, обмінюватись думками. Підсумовували сказане вже під час загального зібрання – зустрічі колег та однодумців.
Цього року освітяни повністю підтримали минулорічну новацію. Результатами, планами й сподіваннями ділилися на зустрічі у міськвиконкомі.
Кожен колектив міг говорити про успіхи минулого навчального року, який дав гарний старт наступному 2017-2018 р.р. Про те, що він буде насиченим, адже проходитиме за реалізації концепції "Нової української школи", визначаючи європейські орієнтири освіти, говорила заступник міського голови Наталія Бондаренко. Вітаючи загал, підкреслювала, що кожен на своєму місці, роблячи загальну справу, досягатиме результатів. Серйозні очікування не лише від навчально-виховного процесу, а й змін, що впроваджуватимуться за спільних зусиль міської влади та обласної адміністрації в аспекті модернізації закладів освіти.
Все це дозволить реалізувати прогресивні педагогічні починання, на чому наголошувала начальник управління освіти Галина Рубаха. Аналізуючи результати минулого навчального року, вона наголошувала на продовженні інноваційної, експериментальної освітньої діяльності. У пріоритеті інклюзивна освіта, навчання дітей з особливими освітніми потребами, сприяння творчому розвитку юні.
Підтвердженням тому стали вагомі здобутки школярства та їхніх наставників, яких було нагороджено подяками міського голови, грамотами департаменту освіти й науки облдержадміністрації, обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, подяками від народного депутата України Андрія Шипка.
Нова українська школа, починається саме з них, педагогів, що за покликом душі обирають не просто професію, покликання жити і працювати для дітей – заради дітей. На цьому наголошували молоді спеціалісти, чий шлях припадає на період великих освітянських змін і сподівань.

Цього року до педагогічного загалу долучилися В’ячеслав Сілаєв, Світлана Гоцелюк, Дар’я Скляр, Юлія Бокова, Дар’я Цаларунга, Михайло Фролов, Юлія Демниченко, Дар’я Бондаренко.
Вже першого вересня вони розпочнуть свою педагогічну діяльність, увійшовши до освітянської когорти Покрова. Продовжуватимуть велику справу виховання Людини.
Прес-служба міського голови.

з новими завданнями: освітяни вступають у новий навчальний рік. Зображення 2

з новими завданнями: освітяни вступають у новий навчальний рік. Зображення 3

з новими завданнями: освітяни вступають у новий навчальний рік. Зображення 4

з новими завданнями: освітяни вступають у новий навчальний рік. Зображення 5