З АКТИВНОЮ ЖИТТЄВОЮ ПОЗИЦІЄЮ

з активною життєвою позицією. Зображення 1

Ветеранські організації Покрова, загалом городяни старшого покоління, є чи не найактивнішими представниками громади. І це закономірно, адже саме їхніми руками розбудовувалося гірницьке місто.


У РАДІ ВЕТЕРАНІВ
Завжди виявляє громадянську позицію та підтримує усі позитивні починання Рада ветеранів.
Нещодавно в рамках інформаційної години ветерани зустрілися з керуючим компанією "Універсал – сервіс LTD" Олегом Колпакчі. Присутні більш детально дізналися про передумови переходу до нової моделі управління житловим фондом міста, основні види діяльності керуючої компанії та подальші кроки.
Керуючий розповів про перші досягнуті результати та найближчі перспективи. Також літні люди почули відповіді на питання, які передусім стосувалися пільг, субсидій та тарифів.

з активною життєвою позицією. Зображення 2

УВАГА ДО ЗДОРОВ’Я ПІДОПІЧНИХ
Цікаво і змістовно проводять час підопічні відділення денного перебування територіального центру. Водночас значна увага приділяється спостереженню за станом здоров’я літніх людей та здійснення профілактичних заходів, що є однією зі складових державного стандарту соціальної адаптації. У соціальній установі облаштовано кабінет профілактично-оздоровчої роботи, у котрому є необхідне обладнання для оздоровлення опорно-рухового апарату, серцево-судинної системи, зору та інше.
У даному напрямку налагоджена плідна співпраця з Центральною міською лікарнею. Днями адміністраціями установ було організовано профілактичний огляд підопічних лікарем офтальмологом а також тематична лекція. Це один із багатьох заходів територіального центру, який надав змогу людям похилого віку відчути, що про них у місті піклуються та надають всебічну допомогу.
Прес-служба міського голови.