З методикою – до практики

з методикою – до практики. Зображення 1
За таким принципом триває діяльність Будинку творчості дітей та юнацтва з впровадження основних напрямків роботи. Методичні розробки викладачів визначають успішність дітей у кінцевому результаті – спільних досягненнях. Будинку є що сказати у цьому сенсі і поділитися теж. Такої ж думки і фахівці Дніпропетровського обласного центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді, які високо оцінили досвід наших педагогів.


Викладачі гуртків технічного та декоративно-прикладного спрямування взяли участь у конкурсі на кращу методичну розробку. Їхні роботи складалися з матеріалів, що торкалися планування та організації навчально-виховного процесу , інноваційних технологій навчання та методики реалізації обраних тем, зокрема, з японської техніки канзаші, паперопластики, дизайну. Пріоритетом залишалися практичні завдання, втілення методик у життя – результативність.
Як наслідок, досвід викладачів – Єлизавети Ключнікової, Ольги Бондар отримав першу премію конкурсу, Наталії Коняхіної – другу. Це свідчить про зацікавленість педагогів творчим процесом, що є головним секретом успішності учнів.
Прес-служба міського голови.

з методикою – до практики. Зображення 2

з методикою – до практики. Зображення 3