З клумби біля пам'ятника чорнобильцям викрадено саджанці петунії

 

Озеленення вулиць і площ в останні роки стали однією з візитівок Покрова. Вже традиційно з настанням тепла працівники КП “Добробут” розпочали роботи з висаджування квітів.  Чорнобривці, петунії, сульфінії, бегонії, пеларгонії та інші види рослин створюють неймовірні живі картини.  Цьогоріч у Покрові планується висадити близько 20 тисяч саджанців квітів, які заяскравіють на площах, газонах, у парках, скверах і на центральному бульварі Шевченка.

Шкода, але далеко не всі цінують ті зусилля, які витрачаються, аби подарувати місту красу, а людям приємні емоції.

Вчора було викрадено 60 (!) саджанців петунії на одній із клумб, поблизу пам'ятного знака Героям Чорнобиля. Зрозуміло, що цей ганебний вчинок планувався заздалегідь. Адже таку кількість саджанців “на віконечко” не поставиш. Обурює і те, що викрадені квіти  висаджувалися на знак вдячності й поваги до подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Навряд чи крадій замислювався над тим, які збитки він завдає місту. І яку неповагу до усіх покровчан відображає його вчинок. Адже, як говорить відоме прислів'я, “ложка дьогтю здатна зіпсувати бочку меду”. Та як би там не було, роботи з озеленення тривають і з кожним днем яскравих клумб у Покрові ставатиме все більше.

Прес-служба міського голови.