З бантиками та іграшками: випускники відзначили День дитинства

з бантиками та іграшками: випускники відзначили день дитинства. Зображення 1
Рівно чотири дні залишилося до 27 травня, коли для всіх школярів пролунає останній дзвінок, який для одинадцятикласників стане прощальним.


Саме ці дні є для випускників особливо зворушливими і пам’ятними, адже все завершується – уроки, перерви. Нескінченними будуть тільки спогади, у яких особливе місце займатиме День дитинства. Про це наперебій розповідали випускники, котрі у бантиках та панамках, з іграшками зібралися на центральній площі.

Сьогодні одинадцятикласники точно не можуть сказати хто і коли вигадав день, який став провісником випускного балу. Тепер його називають традиційним, юні дозволяється бешкетувати з невід’ємними атрибутами – водяними пістолетами й бризкалками. Як запевняли випускники-2016, чекали на День дитинства всі 11 років. Що ж, мрії збуваються, а містяни мали можливість спостерігати й радіти за молодь, яка цього дня по-справжньому світилася від щастя.
Прес-служба міського голови.

з бантиками та іграшками: випускники відзначили день дитинства. Зображення 2 з бантиками та іграшками: випускники відзначили день дитинства. Зображення 3