Не здаючи позицій

не здаючи позицій. Зображення 1

20-22 травня у м. Кобиляки Полтавської області відбувся Чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків та дівчат, у якому взяли участь 130 найкращих юних гирьовиків. Збірну команду від Дніпропетровської області представляли і спортсмени з м. Покров, які зробили свій внесок у загальну перемогу.


Дніпропетровська область посіла IV загальнокомандне місце, а наші гирьовики привезли срібло – Павло Кишкань (СЗШ №8, 10 клас), бронзу - Єгор Сімбіряков (ОПТУ, 3 курс) та четверте місце – Валерія Жданова (ОПТУ, 1 курс).
Тренер команди – Віталій Мартинюк. Серед його вихованців 10 кандидатів у майстри спорту України, 12 спортсменів I розряду і понад 50 спортсменів масових розрядів.
Віталій Анатолійович працює в ПАТ «ОГЗК», у вільний час на громадських засадах займається підготовкою спортсменів в приміщенні ОПТУ, за безорендне надання якого висловлює вдячність директору закладу Наталії Дяченко.
Не лише гирьовики додали балів у загальну спортивну міську скарбничку. Порадували баскетболісти четвертої школи. Команда юнаків - переможців обласних змагань з баскетболу, взяла участь у фіналі чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів, який відбувся 18 травня у Києві. Наші баскетболісти гідно виступили на Всеукраїнському рівні і хоч не зайняли призового місця, проте були відзначені за волю до перемоги як одна з перспективних шкільних команд країни.
Яна Селезньова, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому.

не здаючи позицій. Зображення 2