Ярмарок вакансій – сприяння в працевлаштуванні

ярмарок вакансій – сприяння в працевлаштуванні. Зображення 1

Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні місця є проведення Покровським МЦЗ ярмарок вакансій.


Так у лютому поточного року, враховуючи віддаленість установи, в Покроввському міському центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій за участю виконуючої обов’язки начальника відділу кадрів Покроввського виправного центру УДПтСУ Дніпропетровській області (№79) Цуркан Нелі Вікторівни де взяли участь 15 безробітних.
Відкрила ярмарок вакансій директор міського центру зайнятості Кравченко Оксана Іванівна, яка проінформувала всіх присутніх про послуги служби зайнятості та вимоги законодавства у сфері зайнятості.
Неля Вікторівна, в свою чергу, ознайомила присутніх з актуальними вакансіями установи, а саме: інспектор (пенітенціарна система), юрисконсульт, молодша медична сестра з догляду за хворими, розповіла про умови праці, режим роботи підприємства, вимоги до претендентів по кожній вакансії.
Безробітні , які виявили зацікавленість організацією роботи і можливістю працевлаштування в установі , були запрошені на співбесіду.

Провідний спеціаліст з питань
зайнятості відділу взаємодії з
роботодавцями Дзюбенко Т.Д.