Ярмарок вакансій за участю представника військового комісаріату

ярмарок вакансій за участю представника військового комісаріату. Зображення 1

13 липня поточного року в Покровському міському центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій за участю представника військового комісаріату Лєвіна Олександра Яковича, де взяли участь 15 безробітних.
Олександр Якович, проінформував присутніх про потребу у додатковому наборі військовослужбовців за контрактом. Підкреслив, що згідно з чинним законодавством України на військову службу за контрактом приймаються громадяни України призовного віку, які мають вищу, професійно-технічну або повну середню освіту і не проходили строкової військової служби, військовозобов'язані, які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою, віком від 18 до 40 років, мають відповідну фізичну підготовку і визнані військово-лікарською комісією придатними за станом здоров'я до проходження військової служби.
Також, ознайомив присутніх з порядком укомплектування Збройних Сил України військовослужбовцями, умовами прийому та проходження громадянами України військової служби, соціальними гарантіями, що визначені чинним законодавством, пільгами та компенсаціями.
Безробітні поставили низку гострих запитань, на які отримали детальні відповіді, троє осіб, домовились про подальшу зустріч та співбесіду з представником військового комісаріату.


Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Шаталова О.В.