Як місто прожило минулий тиждень

як місто прожило минулий тиждень. Зображення 1

Сьогодні обговорювали на оперативній нараді при міському голові за участі керівників структурних підрозділів виконкому та підприємств, установ, організацій міста.
У звітах не звучала інформація про резонансні події та надзвичайні ситуації – усі працюють у звичному режимі, виконують поточні завдання та готуються до осінньо-зимового періоду.

Справи комунальні
З поміж іншого, ЖЕО готує паспорти готовності на будинки, вивозить сміття та здійснює санітарну обрізку дерев. На минулому засіданні штабу, міський голова поставив завдання, щоб до початку навчального року на території шкіл не залишилося жодного аварійного дерева, ще наголосив на особистій відповідальності керівників за неоперативне вивезення сміття під час благоустрою території. Пов’язано це не лише з естетичністю, а й пожежонебезпечною погодою. У свою чергу рятувальники звітували про зменшення кількості випадків займання.
У МКП «Добробут» до поточних робіт додалося непередбачуване завдання. На вулиці Шатохіна була збита опора лінії електропередач, наразі там тривають відновлювальні роботи.
"Саночистка" на цьому тижні ремонтувала спецтехніку, яка вийшла з ладу, намагалися, аби мешканці не відчули перебоїв із вивезення сміття.
Цифри
Серед озвучених на оперативці цифр було багато позитивних. Наприклад, на цьому тижні народжуваність перевищила показник смертності - 10 проти 8. Середня пенсія по місту з початку року збільшилася на 50 гривень, а з 193 учасників АТО – усі, крім одного, оформили відповідний статус. На цьому тижні Центр зайнятості допоміг працевлаштуватися 75-и особам, а в Управління праці на сьогодні оформили субсидію на 7 тисяч 915 домогосподарств.
Перспективи
Олександр Шаповал повідомив, що у наступному році планується також реконструкція вулиці Чехова. У даний час на ділянці від Центрального ринку до вулиці Тикви працюють геодезисти і проектанти. Звертаючись до керівників, чиї підприємства та установи мають комунікації на зазначеному відрізку, міський голова дав завдання надати свої пропозиції та повідомити про можливі проблеми з мережами, аби врахувати це і вчасно ліквідувати до початку реконструкції.
В режимі реального часу
А тим часом повним ходом іде реконструкція площі ім. Івана Сірка та по вул. Медичній, збоку лікарняного містечка. На центральній площі укладають тротуарну плитку, а біля медичного закладу розпочати укладання плитки мають намір завтра. Наразі уклали бордюри, поребрик , бордюрний камінь та здійснюють підготовчі роботи. На південній стороні вулиці триває благоустрій території – розплановують Ґрунт , прибирають будівельне сміття. Також укладають тротуарне покриття на чергову доріжку, що веде вниз, у двори. На вулиці Центральній (відрізок від Шатохіна до Героїв України) встановлюють бордюри.

Прес-служба міського голови.

як місто прожило минулий тиждень. Зображення 2

як місто прожило минулий тиждень. Зображення 3

як місто прожило минулий тиждень. Зображення 4

як місто прожило минулий тиждень. Зображення 5

як місто прожило минулий тиждень. Зображення 6