Як Масляна об'єдналася з 8 Березня. Подвійне свято в селищі Шолохове

Восьме березня для жителів Шолохівського старостинського округу стало особливим. Цього дня тут одночасно відзначали Міжнародний жіночий день та Масляну. Обидва свята, які є символом весни, надії та початку життя, органічно доповнили одне одного.

Історія наших населених пунктів нерозривно пов'язана, а сьогодні Шолохове і Покров взагалі об'єдналися в одну дружну громаду. В залі місцевого клубу панувала святкова атмосфера з усіма необхідними атрибутами. Тут було і прикрашене подарунками дерево, і млинці з варениками, і квіти для жінок, і колоритне опудало Масляної біля якого залюбки фотографувалися дорослі та діти.

Зі святом Весни від імені міського голови Олександра Шаповала усіх вітала його заступник, Наталія Бондаренко, теплі слова адресував староста, Віктор Базилевич.

На глядачів очікувала весела та насичена концертна програма за участю місцевих артистів-аматорів. Душевні пісні та вірші, веселі конкурси і змагання, народні традиції та театралізовані постанови — все це дарувало людям позитивні емоції.  Глядачі дружно проводжали Зиму, яка ніяк не хотіла здавати свої позиції, закликали якнайшвидше прийти зелену Весну.  Яскравим вогняним фіналом заходу стало спалення опудала Масляної.

Жителі і гості селища не приховували свого задоволення. Тож подвійне свято справді подарувало всім безліч приємних вражень та гарний настрій.

Прес-служба міського голови.