Вже завтра для всіх школярів міста пролунає останній дзвінок

вже завтра для всіх школярів міста пролунає останній дзвінок. Зображення 1
Цього року зі школою попрощається 186 одинадцятикласників, стоятимуть на порозі вибору й 274 учні дев’ятих класів. І коли старшим школярам належить ще витримати іспити, для першокласників розпочнуться довгоочікувані канікули.

Саме початок червня дасть старт фінішному етапу підсумкових заліків, котрі було розпочато ще у перших числах травня. Сьогодні вже можуть прозвітувати чотирикласники, котрі склали підсумкові контрольні роботи з української мови, літературного читання та математики і переведені до школи другого ступеня.
Очікують початку державної підсумкової атестації дев’ятикласники. Першого червня вони писатимуть контрольний текстовий диктант з української мови, третього – письмову роботу з математики, а сьомого з предмету, обраного на вибір навчальним закладом.
А для одинадцятикласників особливо гаряча пора. Незважаючи на те, що позаду ЗНО з української мови і літератури, математики та історії, іноземної мови, попереду тестування з предмету, визначеного відповідно до профілю обраного навчального закладу .
Вже 11 липня стартує вступна кампанія, під час якої майже 16 тисяч випускників області обиратимуть самостійну  дорогу.
Прес-служба міського голови.