Визначено кандидата на посаду директора нового НВО

визначено кандидата на посаду директора нового нво. Зображення 1
У новому навчальному році система освіти Покрова поповниться навчально-виховним об’єднанням.
У рамках оголошеного конкурсу, днями відбулося засідання конкурсної комісії управління освіти виконавчого комітету Покровської міської ради для відбору кандидатів на посаду директора цього закладу.

 

На момент проведення засідання кандидатом на посаду директора нового НВО було зареєстровано Ларису Станіславівну Мякотіну.
Під час представлення кандидата зазначалося, що вона багато років пропрацювала директором загальноосвітньої школи № 2, яка стала основою для нового навчально-виховного об'єднання, зарекомендувавши себе як досвідчений і грамотний педагог та організатор.
Безпосередньо конкурс складався з трьох основних етапів, в ході яких кандидат мала відповісти як на усні запитання членів комісії, так і дати письмову відповідь на питання з вирішення ситуативного завдання. Крім того, було презентовано програму розвитку навчального закладу на період 2017-2023 років.
Говорячи про основні завдання програми, Лариса Мякотіна наголосила на важливості продовження впровадження науково-педагогічного проекту "Інтелект України", яка б охоплювала усі етапи розвитку та навчання дитини.
Важливим моментом програми у розділі "Здоров'я дитини" є пункти про перехід до режиму повного дня, створення умов для дітей з особливими освітніми потребами, зон відпочинку для дітей різних вікових категорій та інклюзивного середовища.
Після обговорення та підведення підсумків комісія прийняла рішення рекомендувати Ларису Мякотіну на посаду директора навчально-виховного об'єднання.
Прес-служба міського голови.