Висловлюємо співчуття


На 63 році пішов із життя Негода Володимир Федорович. Володимир Федорович залишиться у пам’яті земляків як людина, чиє життя було тісно пов’язане з містом – Нікопольщиною, де відбулося його становлення як політика, громадського діяча.
Володимир Федорович Негода народився у селі Покровське, родині колгоспників. Після закінчення Дніпропетровського університету, з 1980 по 1991 рік, працював на заводі електронної техніки "Кварцит", пройшов шлях від технолога, до директора.
З 1990 по 1993 – депутат Верховної Ради першого скликання. У ці ж роки – голова Орджонікідзевської міської ради народних депутатів. З 1994 по 1996 рік – заступник голови Держкоммитниці. З 1996 по 2010 роки обіймав керівні посади на державних підприємствах України.
Академік української технологічної академії, Української академії наук, останні роки проживав у селищі Олексіївка, брав активну участь у роботі козацтва, громадській діяльності.
Виконком міської ради висловлює співчуття рідним Володимира Федоровича. Розділяємо вашу скорботу з приводу тяжкої втрати.
Виконком Покровської міської ради.