Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1

Освіта


У навчальних закладах завершилися осінні канікули. Розпочався учбовий процес. Продовжуються олімпіади з базових дисциплін, міський етап. Цими вихідними відбулися інтелектуальні змагання з біології та трудового навчання.

Готуються до фахових змагань і педагоги, для участі у Всеукраїнському конкурсі "Учитель року" у номінаціях: "українська мова та література", "фізика", "фізичне виховання", "німецька мова" вже зареєстровано 20 педагогів міста. Викладачі взяли участь у обласному моніторинговому дослідженні щодо готовності до змін в освіті та методичних нарадах з різних напрямків.
У закладах продовжується волонтерська акція щодо допомоги родинам, які потребують соціальної підтримки.

Медицина
За тиждень центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1226 містян. Двадцяти двом надана невідкладна допомога в амбулаторіях.
У добовому стаціонарі центральної міської лікарні проліковано 112 хворих, на лікуванні денного стаціонару хірургії перебуває 60 пацієнтів, терапії – 108.
За тиждень з’явилося на світ четверо немовлят.

Соціальна сфера
До управління праці та соціального захисту населення звернулося 814 містян, 8437 домогосподарств є отримувачами житлових субсидій, 2073 громадян користуються державними пільгами. На минулому тижні розпочалася монетизація субсидій за зекономлене тепло.
Фахівці управління спільно з матерями загиблих воїнів АТО взяли участь у обласній зустрічі-нараді з питання соціального захисту сімей загиблих.

Комунальна сфера
Комунальники працюють згідно поставлених завдань. Серед пріоритетних – виконання заявок громадян, прибирання міста від листя, благоустрій закріплених територій.

Міський відділ з надзвичайних ситуацій
Першого листопада піротехніки ГУ ДСНС знешкодили мінометну міну Мм-81. Небезпечний атрибут війни було виявлено працівниками міськводоканалу під час проведення земляних робіт по вулиці Перевізна, що у Перевізьких Хуторах.
Прес-служба міського голови.