Виші чекають студентів

виші чекають студентів. Зображення 1 

Вищі навчальні заклади області оголошують про дні відкритих дверей. Першим свої двері для майбутніх вступників відкриє Криворізький національний університет. Тож у 186 випускників Покров є чудова нагода визначитися з подальшим майбутнім.

Не так багато часу залишилося до останнього шкільного дзвінка, ще менше - зовнішнього незалежного оцінювання. Вже 5 травня випускники складатимуть іспит з української мови та літератури. Попереду найважливіше – вибір подальшого шляху. Допомогти визначитися з професією одинадцятикласникам пропонують вже сьогодні. На всі запитання майбутні студенти отримають відповіді під час Днів відкритих дверей. Абітурієнти та їх батьки зможуть познайомитись з викладачами, діяльністю факультетів і поспілкуватись з членам приймальної комісії.

У суботу, 9 квітня, свої двері для майбутніх вступників відкриє Криворізький національний університет. 23 квітня на абітурієнтів чекатимуть у Національному гірничому університеті та Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна. Наступного дня, 24 квітня, Дні відкритих дверей пройдуть у Дніпропетровському національному університеті ім. О.Гончара та Національній металургійній академії. Наприкінці місяця, 30 квітня, дізнатись більше про вступ до свого вишу запрошують в Університеті внутрішніх справ.
Підготувала прес-служба міського голови.

виші чекають студентів. Зображення 2