Вулиця Торгова зустрічає Петриківкою

 

Сьогодні покровчани завершили акцію «Україна – це ми», розфарбувавши пішохідну зону у яскраві життєстверджуючі кольори, якими на весь світ славиться неперевершена Петриківка.

Минулої неділі відділ молоді та спорту виконкому запропонував містянам змінити міський інтер’єр поблизу центрального ринку, додавши йому фарб і настрою. Ентузіастів забезпечили всім необхідним для реалізації ідеї й творчого процесу. Перші штрихи до нового арт-об’єкту викликали щирий захват у городян. Тож другий етап акції зустрічали навіть не у подвоєному, потроєному складі вуличних художників.

Сьогодні різні за віком і за фахом митці продовжили втілювати концепцію у життя. Загалом понад 150 містян приєдналися до акції. Поряд з тими, хто розпочинав її у неділю, малювали десятки небайдужих, хто вирішив присвятити кілька годин спільній праці.

Її результати перевершили всі очікування. Колись сіра стіна замайоріла візерунками, квітами й зеленню, що розплелися вдовж проїжджої частини. Орнамент починається слоганом «Україна – це ми!». Ніби підсумовує, що лише від нас залежить, якому бути місту, де живемо, від нашого світосприйняття, нашого бажання змінювати все навкруги.

Прес-служба міського голови.