Двоє автомоделістів Покрова виконали норматив Кандидата в Майстри спорту!

 

Черговий “врожай” нагород здобули вихованці автомодельного гуртка Будинку творчості дітей та юнацтва. Нещодавно вони взяли участь у Чемпіонаті України серед юніорів, який проходив у місті Стрий. Поїздка на ці престижні змагання стала можливою завдяки підтримці міського голови Олександра Шаповала. За усіма етапами перегонів також спостерігали, вболіваючи, управління освіти, відділ молоді та спорту.

Вихованці досвідченого викладача Володимира Томілова в черговий раз підтвердили свої лідерські позиції в цьому технічному виді спорту. Наша команда стала Чемпіоном України і кращою на корді у 2019 році!

Щодо особистих досягнень, то Анна Булка завоювала перші місця в класі моделей Е-1к і Е-2к. В активі Марії Марчук І-е місце в класі АМ-1к і ІІ-е місце в класі АМ-2к.

Особливо приємно відзначити, що одразу двоє покровчан на цих змаганнях виконали норматив Кандидата в Майстри спорту! Цю вершину підкорили Микита Щербак (І місце в класі ТЕМП-1, ІІ місце в класі РАЛІ) і  Аліна Чепінська (І місце в класі АМ-1).

Свій внесок у загальну перемогу команди зробили Максим Балахчі (ІІІ місце в класі к-1), Світлана Прус (ІІІ місце в класі ТЕМП-2) і Аліна Явтушенко (ІІІ місце в класі АМ-1, ІІІ місце в класі АМ-2).

Вітаємо нашу команду з цією перемогою і бажаємо рухатися вперед до нових спортивних вершин. Покров пишається вами!

Прес-служба міського голови.