Викрав труби – отримав термін покарання


Три з половиною роки ув’язнення з відшкодуванням матеріальних збитків отримав ніде не працюючий, раніше судимий 41-річний покровчанин, що промишляв крадіжками каналізаційних труб багатоповерхівок.
Молодика визнали винним за ст.185 ч. 3 Кримінального кодексу за двома фактами, та як встановили правоохоронці у ході слідства, далеко не останніми. На початку вересня 2017 року чоловік тільки повернувся з місць позбавлення волі, вочевидь, висновків не зробив.

 

Наприкінці листопаду любитель легкої наживи викрав 30 метрів  труб в одному з будинків по вулиці Тикви, на початку грудня близько шести метрів по Чіатурській. Якби не спільні дії ТОВ "Універсал-сервіс ЛТД" та поліції, зловмисник і далі б продовжував свій злочинний "бізнес".
Днями ухвала вступила в силу, керівник управляючої кампанії Олег Колпакчі наголошує, що робота у цьому напрямку триває, це не єдиний привід за яким велося слідство.
Разом з тим, звертається до містян з проханням бути уважними й пильними, сприяти у роботі. Комунікації будинків – зона загального піклування, швидкість реагування на нештатні ситуації – то запорука безаварійного, комфортного проживання.
Прес-служба міського голови.