Назустріч «Z_ефір»

назустріч «z_ефір» . Зображення 1

Вже 14 березня Покров першим з інших міст Дніпропетровщини зустрічатиме учасників відбіркового туру обласного дитячо-юнацького фестивалю "Z_ефір". Найталановитіші діти з нашого міста, Нікополя, Марганця, Нікопольського, Томаківського, Солонянського районів зможуть показати себе, продемонструвавши мистецькі нахили у п’яти номінаціях.
Підготовка до фестивалю у розпалі. Саме про етапи його проведення йшла розмова на робочій зустрічі, що пройшла днями під головуванням заступника міського голови Наталії Бондаренко за участі керівників закладів освіти й культури, самодіяльних творчих колективів.

назустріч «z_ефір» . Зображення 2

"Z_ефір" - це не просто творчий форум, це нові можливості для покоління Z, прихильників новітніх технологій, дітей, що дивляться на сучасність як на світ відкриттів, - про це говорили на зібранні.
Для творчих юних, креативних і нестандартних віком від 5 до 16 років пропонують три тури протягом яких вони зможуть продемонструвати свої здібності з вокалу, хореографічного, театрального мистецтва, інструментального, оригінального жанрів.
Яскраве дійство обіцяє бути незабутнім, на дітей очікує справжнє мистецьке змагання, сповнене вражень, цікавих зустрічей. Творчі колективи налаштовані на активність.
Що передбачає фестивальний марафон можна дізнатися у відділі культури виконкому. Тож з питань організації та проведення телефонуйте за номером 4-19-85, кабінет 104 міськвиконкому.
Прес-служба міського голови.