Вихідні зі спортивними перемогами

вихідні зі спортивними перемогами. Зображення 1

2-3 листопада Покров приймав Чемпіонат області зі спортивної акробатики.
На базі дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка за звання переможців змагалося 120 спортсменів. Від результатів обласного рівня залежало і хто потрапить до збірної Дніпропетровської області для подальшої участі в Чемпіонаті України.

вихідні зі спортивними перемогами. Зображення 2Наші акробати гідно представили місто, виборовши у загальному заліку 29 золотих, 11-срібних та 8 бронзових медалей. Тренери — Ольга Образцова, Василиса Носик, Наталія Токмань, Тетяна Венгер. Учасники та глядачі відзначали відмінну організацію змагань та комфортні умови гімнастичної зали.
У суботу дзюдоїсти ДЮСШ ім. Дані Дідіка взяли участь у V етапі Дитячої Ліги: Дзюдо-Дніпро". За перемогу боролися юнаки та дівчата 2004-2005 р.н. з 9 міст нашої області та Одеси. Усього на татамі вийшло 130 учасників.

вихідні зі спортивними перемогами. Зображення 3
Вихованці тренера Сергія Сінілова вкотре продемонстрували свою відмінну підготовку.
Серед дівчат своєї вагової категорії 1 місце здобула Єлизавета Литвиненко. В іншій вазі 2 місце виборола Зверєва Вікторія.
Серед юнаків у вазі "-46" 1 місце за Володимиром Яциком.
З гарними результатами повернулися вихованці КДЮСШ "Манганіт" з Чемпіонату Дніпропетровської області зі стрибків у воду, який пройшов 3 листопада в обласному центрі. вихідні зі спортивними перемогами. Зображення 4Наші спортсмени мають 10 призових місць, здобутих у різних вікових групах. Тренери — Анастасія Янченко, Ольга Меркулова, Влада Хмара, Ольга Бєлозьорова.
Перше командне місце у відкритих змагання за Кубок Дніпропетровської області з хортингу - за покровчанами.

вихідні зі спортивними перемогами. Зображення 5Вихованці клубу "Спарта" стали кращими серед команд з 9 міст нашої та Запорозької областей. Тренер- Тарас Міщенко.
Прес-служба міського голови.