Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1Освіта
Проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з правознавства та біології.
З правознавства найкращий результат серед 9-их класів за ліцеєм, 10-их — СЗШ №6, 11-их — СЗШ №9.
Кращими на олімпіаді з біології серед учнів 8-их класів стала учениця СЗШ №6, 9-их — НВК №2, 10-их — СЗШ №9, 11-их — ліцей.

Відбувся міський семінар-практикум для вихователів щодо формування навичок спілкування та ефективної взаємодії дошкільників з іншими дітьми і дорослими у сучасному соціокультурному просторі дитячого садка.
Продовжується ремонт фасаду БТДЮ та реконструкція НВК №1.
Медицина
Протягом тижня до Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1394 особи, 60 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Медики пологового відділення ЦМЛ допомогли з'явитися на світ 8 малюкам. 128 хворих проліковано у добовому стаціонарі. Нині 57 пацієнтів перебуває у денному стаціонарі хірургічного профілю, 96 лікується у денній терапії.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 149 виїздів.
Соціальний захист
Протягом тижня до управління праці та соціального захисту населення звернулося 832 особи. Прийнято 278 заяв на призначення усіх видів допомог, у тому числі пільг та субсидій.
Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення обстежено 22 суб'єкти підприємницької діяльності, встановлено 4 порушення.
На кінець минулого тижня в управлінні праці обліковувалося 4376 отримувачів житлових субсидій, 2577 пільговиків, 257 демобілізованих учасників АТО та 369 ВПО.
Для безробітних, які перебувають на обліку, проведено 14 профорієнтаційних заходів. Для школярів - скайп - презентацію Дніпровського професійного залізничного ліцею.
Комунальна сфера
Працівники "Добробуту" обслуговують лінії зовнішнього освітлення, здійснюють санітарну обрізку дерев, прибирають листя.
У міськводоканалі виконали 7 заявок по водопровідним мережам, накрито 6 люків.
Прес-служба міського голови.