Волонтерський проєкт «Спортивні бабусі»

 

Волонтерський проєкт «Спортивні бабусі» стартував у місті Покров в червні 2017р, він націлений на допомогу літнім людям у підтримці активного довголіття, фізичного та ментального здоров’я.

До перших занять приєдналися 30 людей поважного віку, наразі чисельність активних фізкультурниць більше 80 осіб, найстаршій учасниці 85 років.

Окрім зайнять фітнесом та спілкування у колі однодумців, учасниці оздоровчого проєкту, за підтримки міського голови, неодноразово подорожували Україною - відвідували о.Хортиця, заповідник Асканія Нова, відпочивали на базах відпочинку на березі Каховського водосховища.

Основним місцем проведення занять «Спортивні бабусі», обрали саме парк «ім. Б.Мозолевського». Народження цього проекту, який став відомим на всю країну, ініціатори пов’язують із відродженням центрального парку м. Покров.

«Спортивні бабусі» запрошують доєднатися до них усіх, хто хоче зберегти ментальне та фізичне здоров’я і активне довголіття, знайти однодумців та змістовно і з користю проводити вільний час.