ВІТАННЯ ПРИЙМАЛИ ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ

 вітання приймали працівники культури. Зображення 1

Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва зібрали сьогодні кращих представників творчих осередків міста у центральній міській бібліотеці. У новоствореному коворкінговому центрі зустрічали тих, кого по праву можна вважати метрами сфери культури міста, поряд з ними молодь, яка гучно заявила про себе на мистецьких підмостках далеко за межами Покрова.

Зі щирими словами побажань, Подяками та подарунками, від імені міського голови Олександра Шаповала, до людей, котрі долучають містян до прекрасного світу мистецтва, звернувся секретар міськради Анатолій Пастух. Привітання від народного депутата України Андрія Шипка адресувала помічник нардепа Тетяна Мороз. Завдячувала за вагомий внесок у справу збереження культурної спадщини начальник відділу культури міськвиконкому Тетяна Сударєва.
Святкова зустріч проходила у атмосфері круглого столу, за чашкою запашного чаю і навіть у свій професійний день працівники культури не могли не говорити про справу свого життя: визначали плани на майбутнє та ділилися новими творчими здобутками.
Прес-служба міського голови.

вітання приймали працівники культури. Зображення 2

вітання приймали працівники культури. Зображення 3

вітання приймали працівники культури. Зображення 4