Вітали медиків Покрова

вітали медиків покрова. Зображення 1
Третя неділя червня є датою, яка давно вийшла за рамки професійного свята. День медичного працівника – це привід вкотре висловити вдячність людям, які бережуть наше здоров'я та життя, даруючи надію.
У цей день медики по-особливому пишаються своєю професією та досягненнями, відчувають свою значущість та необхідність.

Тим більше зараз, коли медична галузь перебуває на новому етапі свого розвитку — реформуванні, яке має вирішити наболілі питання української медицини. Про це нагадували у Покрові під час урочистостей з нагоди прийдешнього професійного свята.
Разом із найкращими привітаннями від міського голови Олександра Шаповала, працівники Центру первинної медико-санітарної допомоги та Центральної міської лікарні, ветерани медичної справи  отримали подяки й відзнаки. Щирі вітання колективам також адресували представники міської та обласної влади та народного депутата.
Бажали здоров’я, благополуччя, стабільності та миру, аби медики з найбільшою віддачею могли застосовувати свій досвід, знання та вміння у благородній справі захисту здоров’я покровчан. 
Грамоту Кабінету міністрів України за професійні досягнення було удостоєно сімейного лікаря ЦПМСД - Людмилу Марковську.
Попереду святкові вихідні, проте чимало медиків прийматимуть вітання на робочому посту. Бо кожний із них обрав не лише саму гуманну і благородну професію, а спосіб життя.
Прес-служба міського голови.

 

вітали медиків покрова. Зображення 2

вітали медиків покрова. Зображення 3

вітали медиків покрова. Зображення 4

вітали медиків покрова. Зображення 5

вітали медиків покрова. Зображення 6