Шановні лікарі, медсестри, санітарки та ветерани медичної служби!

шановні лікарі, медсестри, санітарки та ветерани медичної служби! . Зображення 1
З нагоди професійного свята – Дня медичного працівника – прийміть щиросердні вітання й побажання успіхів на теренах самовідданого служіння людям.
Саме Ви, своєю невтомною працею повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом повертаєте містян до повноцінного життя.
Сьогодні міська влада вважає одним із головних своїх завдань підтримку галузі охорони здоров’я, підвищення соціального статусу медичного працівника. Переконаний, що ми зуміємо піднести цю життєво важливу сферу на якісно новий рівень, виправдати всі Ваші надії та сподівання.
Дорогі медики! Прийміть сердечну подяку за врятовані життя та здоров’я наших земляків, віру і надію, яку Ви даруєте людям.
Зі словами щирої вдячності звертаюся сьогодні до наших дорогих ветеранів медичної служби, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей.
Шановні медичні працівники, прийміть найщиріші вітання та слова вдячності. Бажаю Вам міцного здоров’я, миру, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани та подяки. Нехай сторицею повертається до Вас добро та увага, турбота і милосердя, даровані людям, а у Ваших домівках завжди панують щастя і злагода.

Низький уклін Вам та щира дяка за сумлінну та невтомну працю!

 З повагою - міський голова Олександр Шаповал.