Вільним і сильним тебе пронесемо:у Покрові урочисто відзначили День Державного Прапора

вільним і сильним тебе пронесемо:у покрові урочисто відзначили день державного прапора. Зображення 1
День Державного Прапора і День Незалежності України – ці знаменні доленосні дати стоять поруч. В них минуле і майбутнє країни. І саме прапор є головним символом єднання – блакитно-золотавий стяг волелюбного, сильного народу.


Такі патріотичні почуття зібрали 23 серпня громадськість міста у міськвиконкомі на урочистості з нагоди Дня Державного Прапора. Національні кольори вишиванок лише утверджували історичний дух, гордість за свою державу. Під рідним знаменом у 1991-му українці проголошували народження незалежної держави, віддавши данину великої поваги у 2004-му, проголосивши про День Прапора.
Сьогодні, 2016-го, почесне право винести Державний Стяг було надано учаснику антитерористичної операції, нагородженого орденом «За мужність» III ступеня, Дмитру Григор’єву та кандидатам у майстри спорту з акробатики, призерам чемпіонатів світу та Європи – Івану Хажанцю й Миколі Земляному.
- Державний Прапор став величним символом боротьби українського народу за свою незалежність, свободу і територіальну цілісність, - наголосила заступник міського голови Наталія Бондаренко, звертаючись до присутніх від імені міської влади, - завдяки стягу, який крізь віки пронесли наші пращури, Україну знають у світі, маємо певні ґрунтовні позиції. У ці неспокійні часи ідею державності виборюють наші воїни. Для них і всіх нас Національний Стяг незмінно залишається гордістю країни, якій ми бажаємо сьогодні мирного неба. Щоб наша держава – вільна, могутня, незалежна, зайняла гідну позицію серед світової спільноти.
Символічно, що саме під час урочистостей, у переддень 25-ої річниці Незалежності, нашим землякам, учасникам антитерористичної операції, було вручено відзнаки, нагрудний знак «Учасник АТО». Почесне звання України «Мати – героїня» отримала Наталія Ліщінська, яка виховує дев’ятеро дітей, грамотою управління сім’ї та молоді нагороджено керівника бально-спортивного танцю «Феєрія» Максима Карнауха, до яких додалися пам'ятні подарунки від міського голови.
Стоячи громада вшанувала пам’ять солдата, Олександра Ісаєнка, який під рідним знаменом виборював мир для своєї землі, загинувши під Волновахою. У скорботній тиші матері нашого земляка Тетяні Ісаєнко було вручено орден «За мужність» III ступеня, яким її сина нагороджено посмертно.
Прапор – це ознака слави й сили, проголошувала творча молодь. Так, сила країни у єдності, на знак чого жителі Покрова вкотре приєднаються до Всеукраїнської акції «Прапор України – Прапор миру» на честь 25-річчя Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора, прикрасивши оселі золотаво-блакитними стягами.
Прес-служба міського голова.

вільним і сильним тебе пронесемо:у покрові урочисто відзначили день державного прапора. Зображення 2

вільним і сильним тебе пронесемо:у покрові урочисто відзначили день державного прапора. Зображення 3

вільним і сильним тебе пронесемо:у покрові урочисто відзначили день державного прапора. Зображення 4

вільним і сильним тебе пронесемо:у покрові урочисто відзначили день державного прапора. Зображення 5