У центрі уваги – благоустрій

у центрі уваги – благоустрій. Зображення 1
Питання впорядкування території міста – у пріоритеті, про виконане і планові завдання йшла мова на щотижневій оперативній нараді при міському голові.


У робочому ритмі
Тривав минулий тиждень для комунальників. Основну увагу зосереджено підготовці до осінньо-зимового періоду, виконанню заявок городян. У «Саночистці» не припиняється діяльність зі встановлення сміттєвих майданчиків, відновлення баків. «Добробут» планує розпочати роботи з приведення у належний стан зупинки « Трикотажна фабрика», займався санітарною обрізкою дерев, покосом трав. Серед першочергових завдань – утеплення підвалів, на чому акцентував увагу міський голова. Олександр Шаповал зауважив на необхідності посилення боротьби з карантинними бур’янами, пік цвітіння яких припадає саме на кінець серпня, наражаючи на небезпеку містян, схильних до алергії. Окремо на оперативці говорилося про проведення відновлювальних робіт після ремонтних, зокрема, «Місьводоканалу» дано завдання виправити ситуацію по Торговій, 11, Медичній, 10, у районі дитячого садка №13.
Освітяни – на старті
Заклади освіти вже живуть першовересневим передчуттям. Про готовність шкіл, садочків, позашкільних закладів йшла мова під час традиційного об’їзду, про результати якого говорилося детально. Головне завдання, як наголосив міський голова, створити безпечні, комфортні умови для дітей, котрі б відповідали як санітарним нормам, так і вимогам часу.
Реконструкції – в дії
Тривають роботи з реконструкції парку ім.Мозолевського, не припиняються на центральної площі ім.І.Сірка. Наразі тут продовжують укладати тротуарну плитку. Залишиться незмінною і геометрія пішохідної зони у напрямку скверу поблизу КРЦ ПАТ «ОГЗК», котра буде виконана за єдиним рішенням. Невдовзі тут з’являться лавки, продумано освітлення, квітники.

Вже завершено укладання першого асфальтного шару на Центральній, від Героїв України до Шатохіна, встановлено решітки ливневої каналізації, на черзі – роботи з вирівнювання автошляху. Змінює своє обличчя і Медична, де продовжується комплексний благоустрій.
Прес-служба міського голови.

у центрі уваги – благоустрій. Зображення 2

у центрі уваги – благоустрій. Зображення 3

у центрі уваги – благоустрій. Зображення 4