Відремонтовано чергові внутрішньоквартальні дороги по вулиці Григорія Тикви

відремонтовано чергові внутрішньоквартальні дороги по вулиці григорія тикви. Зображення 1
За останні роки у нашому місті виконана і продовжується велика робота по ремонту доріг на головних магістралях Покрова. Водночас, паралельно, охоплюються і внутрішньоквартальні дороги, які десятиліттями перебувають у незадовільному стані, завдаючи жителям чимало незручностей. Для мешканців такі ремонти мають дуже важливе значення, адже це прямо впливає на комфорт та безпеку переміщення як пішоходів, так і транспорту поблизу конкретних осель. Саме тому адміністрація міста знаходить можливість і ресурси, щоб поступово вирішувати це питання.


відремонтовано чергові внутрішньоквартальні дороги по вулиці григорія тикви. Зображення 2Так, жителі будинків № 2А, № 4 і № 6 по вул. Григорія Тикви неодноразово порушували питання відновлення внутрішньоквартальних доріг у їхньому районі. І ось на минулому тижні їхні очікування були виправдані. Замість ям та вибоїн тут нарешті з’явився новий асфальт. Як змінився вигляд району ви можете побачити на фотографіях.
Питання ремонтів внутрішньоквартальних доріг досить непросте і потребує часу. Але воно не залишене без уваги. Лише з початку цього літа такі роботи виконано у дворах по вулицях Партизанська, Горького, Центральна, Чехова. Так поступово більшість таких доріг у місті буде приведена до належного стану.
Прес-служба міського голови.

відремонтовано чергові внутрішньоквартальні дороги по вулиці григорія тикви. Зображення 3