Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Освіта
У Покрові триває підготовка освітньої сфери до нового навчального року та осінньо-зимового періоду. Готуються приміщення та території навчальних закладів. Продовжується реконструкція НВК №1 та планові ремонти покрівель.
Медицина
У пологовому відділенні ЦМЛ народилося 9 малюків. Впродовж тижня у добовому стаціонарі проліковано 105 хворих. Нині у денному стаціонарі хірургічного профілю перебуває 84 пацієнти, 75- лікується у денному стаціонарі терапевтичного профілю.
Соціальна сфера
На прийомі в управлінні праці та соціального захисту населення побувало 1489 громадян. Фахівцями прийнято 318 заяв на призначення усіх видів державної допомоги та 134 заяви на монетизацію зекономленого тепла. Протягом тижня призначено 711 житлових субсидій та державних допомог.
Обстежено матеріально-побутові умови проживання 36 осіб. Здійснено 10 перевірок правильності призначення державних допомог та субсидій. Перевірено 37 перерахованих та дві новопризначені пенсійні справи, порушень не виявлено.
Комунальна сфера
Комунальні служби працюють у звичному режимі. Працівники "Добробуту" обслуговують лінії зовнішнього освітлення, здійснюють санітарну обрізку дерев та покіс трав, доглядають за клумбами та газонами, прибирають місто.
У міськводоканалі виконали 14 заявок по водопровідним мережам, видано технічні умови на встановлення п’яти водомірних вузлів обліку.
ДСНС
Упродовж тижня особовий склад пожежно- рятувального підрозділу міста двічі виїжджав на гасіння пожеж, що виникали на відкритих територіях.
17 липня загорілася територія площею 0,6 га по вулиці Освіти, а ввечері 22 липня вогонь охопив таку ж територію по вулиці Маяковського.
Прес-служба міського голови.