Відпочиваємо – про безпеку не забуваємо

відпочиваємо – про безпеку не забуваємо. Зображення 1
Як безпечно переходити дорогу, реагувати на незнайомців, орієнтуватися у складних ситуаціях? Відповіді на ці та інші актуальні питання літнього відпочинку учора у БТДЮ нагадували вихованцям пришкільних оздоровчих таборів.
Триває табірна зміна, упродовж якої безпека перебування вихованців – завдання №1 для усіх причетних до організації та проведення оздоровчої кампанії.
Літо в розпалі, діти багато часу проводять на свіжому повітрі, і не завжди поряд з батьками. Звести до мінімуму небажані наслідки може безпечна поведінка. Детально про неї вихованцям таборів розповідали представники управління праці та соціального захисту населення і ювінальної провенції міського відділення поліції.
Мультимедійна презентація перетворила корисну інформацію на просту та цікаву. Мова йшла про такі перестороги, як безпеку на дитячих майданчиках, правила дорожнього руху, поведінку у громадських місцях, техніку безпеки вдома, як поводитися на воді та в лісі та інше.
Цикл зустрічей, об’єднаних темою "Безпечне літо", не завершується. Про основні вимоги пожежної безпеки та дії в надзвичайних ситуаціях школярам, які ще не встигли побувати у них у гостях, розкажуть рятувальники. Під час цікавих, пізнавальних екскурсій до міського пожежно-рятувального підрозділу, діти не лише збагачуються корисною інформацією, а знайомляться з пожежною технікою та рятувальним обладнанням, здобуваючи практичні навички.
Прес-служба міського голови.

відпочиваємо – про безпеку не забуваємо. Зображення 2 відпочиваємо – про безпеку не забуваємо. Зображення 3