Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1Освіта
Триває літня оздоровча кампанія. Вихованці закладів освіти стали учасниками гуморини "Жартівлива Україна". Діти відвідували кінозал, що працював на базі Будинку творчості. У рамках літньої зміни відпочинку проведено виїзну школу-подорож "14 днів навколо творчості" для вихованців СЗШ №6 ,4, ліцею та Олександрівської НСЗШ. Організовано відвідування вихованців дитячих закладів відпочинку плавального басейну.
Упродовж тижня проведено державну підсумкову атестацію для учнів 9 класів.
Пройшов І міський етап щорічного обласного конкурсу "Веселі старти" з елементами футболу серед дітей старшого дошкільного віку.

Медицина
У Центрі первинної медико-санітарної допомоги протягом тижня зафіксували 1273 відвідувань. 23 пацієнтам було надано невідкладну допомогу в амбулаторіях.
У пологовому відділенні ЦМЛ народилося четверо немовлят. 100 хворих проліковано у добовому стаціонарі. На лікуванні у денному стаціонарі хірургічного профілю зараз перебуває 72 пацієнти, у терапевтичному денному стаціонарі – 79.
Соціальна сфера
За тиждень на прийомі в управлінні праці та соціального захисту населення побувало 793 громадяни. Фахівцями обстежено побутові умови проживання 57 мешканців міста.
Згідно графіка здійснено перевірку пільгового рейсу за маршрутом №13.
Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення здійснено доперевірочний аналіз cуб’єктів підприємницької діяльності. За тиждень оформлено 2515 викликів на "монетизацію" зекономленого тепла отримувачами житлових субсидій протягом опалювального періоду.
Міським центром зайнятості працевлаштовано 50 осіб, для участі в громадських та роботах тимчасового характеру направлено 33 чоловіки. Проведено 12 профорієнтаційних заходів. Із початку року послугами центру скористалося 1461 особа.
Комунальна сфера
Комунальники працюють у звичному режимі.
У міськводоканалі виконано 9 заявок по водопровідним мережам, видано 12 технічних умов на встановлення водомірних вузла.
Працівниками Універсал-сервіс ЛТД замінено п’ять каналізаційних випусків у будинку по Чіатурській,6а. Займалися встановленням лавочок у дворах.
ДСНС
8 червня пожежно-рятувальним підрозділом було здійснено виїзд на гасіння пожежі, яка виникла на відкритій території напроти житлового будинку за адресою – вул.Червоного Хреста,9. Постраждалих немає, причини загорання встановлюються.
Прес-служба міського голови.