Відбувся штаб

 

Сьогодні міський голова Олександр Шаповал провів чергове засідання оперативного штабу за участі керівників підприємств, організацій, структурних підрозділів виконкому, старости старостинського Шолоховського округу.

Перш ніж перейти до розгляду нагальних питань, Олександр Шаповал адресував найщиріші вітання з Восьмим березня всім жінкам, хто працює на підприємствах, в організаціях і установах, робить великий внесок у процвітання Покрова.

На засіданні говорилося про тижневі результати роботи, визначалися завдання, окремо зупинялися на проблемних питаннях. У пріоритеті протиепідемічні заходи, впорядкування території міста. Акцентувалася увага на готовності комунальних служб до роботи у вихідні дні та в умовах змінної погоди.

Говорячи про діяльність медичних закладів зазначалося, що за тиждень Центром первинної медико-санітарної допомоги зроблено 271 флюорографічне обстеження, матеріали 103 осіб передані на ПЛР-дослідження до Дніпра, 287 експрес-тестувань, виявлено 14 нових випадків захворювання на коронавірус.

Прес-служба міського голови.