Відбувся штаб

відбувся штаб. Зображення 1
Чергове засідання, що проходить під головуванням міського голови Олександра Шаповала, тривало за участю керівників підприємств і організацій, структурних підрозділів виконкому.


Під час обговорення поточних питань, головна увага зверталася на результати діяльності за тиждень, аспекти, що потребують вирішення. Залишається актуальним прибирання міста від листя по Освіти, Середи, Чіатурській, Соборній. На контролі спалювання сміття, за яке керівники несуть персональну відповідальність.
Комунальники працюють у штатному режимі. "Добробут" продовжує прикрашати місто до новоріччя, вже встановлено центральну ялинку, що незабаром запалить свої вогні.
В медичних та освітніх закладах тепло, у школах та садочках теж готуються до свят. На штабі піднімалося питання посилення уваги до епідситуації, проведення щоденного моніторингу захворювання на ГРВІ, вжиття заходів щодо профілактики гострих респіраторних інфекцій.
Про готовність служб, аварійно-відновлювальних та диспетчерських бригад до роботи на свята доповідало управління житлово-комунального господарства.
Не знімається з порядку денного питання соціального захисту соціально-вразливих верств населення міста.
Прес-служба міського голови.