В університеті третього віку лунала «Музика душі»

в університеті третього віку лунала «музика душі». Зображення 1
Територіальний центр розширює межі для своїх підопічних. Сьогодні у закладі вивчають комп’ютерну грамоту, навчаються новому на майстер-класах з виготовлення сувенірів та прикрас і навіть проводять пісенну арт-терапію.


Колу захоплень підопічних центру можна тільки позаздрити, щодня вони відкривають для себе заняття до душі, бо душею – молоді.

в університеті третього віку лунала «музика душі». Зображення 2
- Ми прагнемо впроваджувати у роботу ті напрямки, які є для наших ветеранів найбільш корисними і цікавими, вони самі визначають коло пріоритетів, - зазначає директор Наталія Даниленко, підкреслюючи, що сьогодні, коли у закладі сприянням міського голови Олександра Шаповала вирішено багаторічну проблему тепла, це стало можливим, - Наші підопічні готуються до зустрічі і це теж момент терапії. Загалом, за останні два роки значно зросла кількість цікавих заходів, нових напрямків.
Однією з останніх творчих знахідок стало впровадження волонтером, Тетяною Борщаговською вечорів пісенно-емоційного розвантаження.

"Музика душі" - так назвали зустріч, обравши центральним жанром романс. За чашкою запашного чаю, шипшину до якого збирали власноруч, підопічні виконували відомі композиції, з яких наших сучасних виконавців – Олега Скрипки та Святослава Вакарчука.

в університеті третього віку лунала «музика душі». Зображення 3
Вечір пройшов на одному диханні і за твердженням літніх людей, мав дивовижну силу доброти, яка благодійно впливає на самопочуття. Колектив центру в тому переконаний, адже такі зустрічі дарують стареньким хвилини щирого спілкування, які так необхідні, бо наповнює їхнє життя новими позитивними емоціями.
Прес-служба міського голови.