Відбувся штаб

відбувся штаб. Зображення 1
Сьогодні міський голова Олександр Шаповал провів оперативний штаб за участю керівників структурних підрозділів міськвиконкому та керівників комунальних та бюджетних організацій.


У ході обговорення поточних питань, звітувалося про дотримання відповідного температурного режиму в освітніх та медичних закладах.
За даними управління праці, до початку зими субсидіями на оплату житлово-комунальних послуг охоплено 8980 домогосподарств міста. Доручення міського голови щодо питань по субсидіям, озвучені квартальними на засіданні попереднього штабу – відпрацьовані.
У Центрі первинної медико-санітарної допомоги готуються отримати вакцину туберкулін для проб манту. За Урядовою програмою "Доступні ліки" освоєно 815 тисяч бюджетних коштів.
Комунальники працюють у звичному режимі. "Добробут" спільно з відділом архітектури починають прикрашати місто святковою ілюмінацією. За останній час міськводоканалом ліквідовано 12 поривів, та накрито 6 пластикових люків.
Усі підприємства та організації здійснюють державні закупівлі через електронну систему "Прозоро".
Надзвичайники доповіли про пожежу, яку днями ліквідували в одній з міських квартир. Причиною стала недбалість господарів, обійшлося без тяжких наслідків.
Прес-служба міського голови.