Відбувся штаб


17 березня міський голова провів чергове засідання оперативного штабу за участю керівників комунальних підприємств та бюджетних установ міста.
Звітуючи про зроблене протягом тижня, у ЖЕО доповідали про прибирання територій, ремонти під’їздів, дверних блоків. Працівники міськводоканалу ліквідовували пориви, «Добробуту» - обрізали кущі, здійснювали грейдування доріг у Чортомлику та Першому селищі. У звичному режимі працює «Саночистка». Газовикам доводилося усувати витоки газу на газопроводі високого тиску та здійснювали вирубку порослі вздовж газогонів.Серед зауважень, озвучених міським головою на рахунок комунальних служб, були недостатня робота з благоустрою територій в районі «за Марсом», знову поверталися до економної закупівлі паливно-мастильних матеріалів та питання люків.
Рятувальники звітували про відсутність протягом тижня пожеж та аварій, фахівці проводять роз’яснювальну роботу серед населення щодо протипожежної безпеки.
В управлінні освіти повідомили, що підтримують по закладам освіти відповідний температурний режим, було здійснено річний аналіз стану комунікацій. Освітяни та медики також долучилися до акцій з благоустрою, що розпочалися в минулий четвер.
Завершив штаб Олександр Шаповал привітанням до Дня комунального працівника, передавши слова вдячності трудовим колективам наших комунальних служб за щоденні зусилля, направлені на те, аби усі системи життєзабезпечення міста працювали безперебійно та злагоджено.
Прес-служба міського голови.