Відбувся публічний звіт міського голови

відбувся публічний звіт міського голови. Зображення 1

16 січня міський голова Олександр Шаповал публічно відзвітував перед громадою Покрова про роботу виконавчого органу за 2017 рік.

 


Захід відбувся у залі будинку творчості за участі містян, депутатів, представників виконавчих органів влади, міських підприємств, установ, громадськості.
Звертаючись до покровчан, Олександр Шаповал зазначив, що зроблене за рік – це системна відповідальна робота кожного мешканця міста, і подякував усім, хто сумлінно працював над вирішенням поставлених завдань. Говорячи про пріоритети, основним назвав збереження стабільності та спокою у Покрові. Впродовж року головну увагу було зосереджено на реконструкції та ремонті міської інфраструктури, покращенні благоустрою міста, впровадженні енергозберігаючих технологій, підвищенні ефективності роботи виконавчих органів влади, збільшенні власних надходжень до бюджету.
Про це та інше Олександр Шаповал детально розповів, звітуючи по кожному напрямку діяльності. Озвучені показники бюджетної політики, в галузі економіки, ЖКГ, освіти, медицини, соціальної сфери та решти, свідчать про сталий розвиток та позитивні зрушення у житті міста.
Підводячи підсумки, міський голова зазначив, що попереду ще багато питань, які потребують вирішення, і озвучив основні завдання, реалізація яких планується уже в поточному році.
Прес-служба міського голови.

 

відбувся публічний звіт міського голови. Зображення 2

відбувся публічний звіт міського голови. Зображення 3