Відбувся прийом міського голови

відбувся прийом міського голови. Зображення 1
Понад півсотні Покровців прийшли 20 квітня на прийом до міського голови, кількість звернень, що зростає з кожним наступним прийомом, характеризує рівень вирішення питань, свідчить про існуючий зворотній зв’язок з людьми.

Як і попередні, він відзначався конструктивізмом діалогу, більшість питань було вирішено вже під час прийому. Містяни зверталися з соціальними, земельними проблемами, які стосуються зовнішнього освітлення, ремонту покрівель та температурних швів багатоквартирних будинків, санітарної обрізки дерев, роботи абонентських служб комунальних підприємств. Частина питань торкалася реалізації програми децентралізації для соціально-незахищеної категорії громадян. Було наголошено, що сьогодні відшукується можливість для встановлення малозабезпеченим верствам населення індивідуальних приладів опалення. Триває робота у напрямку підтримки осіб, що потребують допомоги.
З проханням розібратися у ситуації, що склалася в «Покровтеплоенерго» з виплатою заборгованості по заробітній платі звернулися до голови працівники підприємства. За офіційними звітами директора, Руслана Бондарука, борги перед людьми вираховуються місячною невиплатою, працівники ж доводили інше.
Крім невиплаченої вчасно зарплати, з 2006 року тепломережі щомісячно нарощувало податкові борги. Не маючи ресурсів через критичну ситуацію по підприємству, неплатежі населення, здійснювали розрахунки з людьми через державну виконавчу службу, без перерахувань до пенсійного фонду та єдиного соціального внеску. Заручниками ж стали сезонні працівники, котрі сьогодні не можуть стати на облік до Центру зайнятості.
Для виправлення ситуації десятирічної задавненості, необхідно понад 7 млн. грн. на погашення податкових невиплат з урахуванням штрафних санкцій. А роками накопичені борги сьогодні ляжуть тягарем на місцевий бюджет.
Міський голова дав розпорядження зібрати термінову нараду, пообіцявши тримати зворотній зв’язок безпосередньо з ініціативною групою.
Немало звернень торкалося проблем соціального характеру. З ними городяни вже були на прийомі у депутатів міськради і звернулися до міського голови, який вирішив питання позитивно.
Ішли на прийом не лише з проблемами. Жителі вулиці Шляхова (Кірова) дякували за проведений благоустрій вулиці, встановлені автобусні зупинки, роботи, що тривають.
Не обійшлося і без пропозицій, котрі взято до уваги. За усіма питаннями, піднятими на прийомі, визначено конкретні терміни, їх виконання взято під особистий контроль міського голови.
Прес-служба міського голови.

відбувся прийом міського голови. Зображення 2