Відбувся Кубок міського голови з баскетболу до Дня українського добровольця

Минулого тижня у Покрові вшановували добровольців. Віддали шану подвигу героїв, які серед перших встали на захист України від агресії, і спортсмени нашого міста.

14-го березня на базі загальноосвітнього ліцею стартував баскетбольний турнір на Кубок міського голови, присвячений українським добровольцям. Участь у змаганнях взяли 7 команд загальноосвітніх закладів Покрова, у тому числі шолохівська школа.

Фінальні ігри турніру, які визначили його переможців та призерів, відбулися 15-го березня в загальноосвітній школі № 9. Спортивний зал  був заповнений численними вболівальниками, які прийшли підтримати свої команди,  серед яких і представники міського військкомату  та спілки ветеранів АТО.

На глядачів очікувало справжнє свято баскетболу, окрасою якого стала фінальна гра за перше місце, де зустрілися команди загальноосвітніх шкіл № 9 та № 4. Поєдинок двох гідних суперників був сповнений спортивного азарту і видався неймовірно видовищним. Такий рівень гри нікого не залишив байдужим. Для визначення переможця знадобився навіть додатковий час. Врешті-решт, на останніх хвилинах додаткового тайму, перемогу здобули баскетболісти четвертої школи. На другому місці команда СШ № 9, замкнули трійку призерів представники ліцею.

Від імені міського голови Олександра Шаповала учасників та призерів привітав  та нагородив в.о. начальника відділу молоді та спорту Артем Столяр.  Під бурхливі оплески команди отримали грамоти і призи. 

Така непересічна подія у спортивному житті Покрова подарувала не лише неймовірні емоції, але й стала символом патріотизму нашого міста.

Прес-служба міського голови.