Марії Андріївні Журбіній – дев’яносто!

Ветерана війни, людину, що сповна пізнала біль Другої Світової, з визначною датою привітав міський голова Олександр Шаповал.

На долю Марії Андріївни випало багато – вона дивом вціліла у Голодному 33-му, в окупованій фашистами Феодосії, вижила на чужині з тавром остарбайтера, малолітнього в’язня. Сторінки історії двадцятого сторіччя були вписані в її життя, де було все – страждання, втрати та велика віра й надія.

Вони допомогли їй вистояти у найстрашніші часи та подарували зустріч з Миколою Журбіним, з яким пройшли спільним щасливим подружнім шляхом.

Разом з чоловіком - Почесним громадянином міста, учасником бойових дій, військовим, вони розбудовували свою країну, виростили двох прекрасних синів, усю теплоту свого серця віддали Покрову. Минулого року її Миколи Григоровича не стало, але він залишається з нею, як і пам'ять про минуле, яке довелося пережити.

- Спасибі Вам за все, що Ви зробили для нашої країни, спасибі за пам'ять. Ви зберегли найголовніше – доброту й людяність, які залишаються найціннішим скарбом, - зазначив Олександр Шаповал, - щастя Вам, довгих років життя, благополуччя Вашій родині!

Прес-служба міського голови.