Відбувся черговий прийом міського голови

відбувся черговий прийом міського голови. Зображення 1


Понад тридцяти Покровців прийшли сьогодні,17 лютого, до міськвиконкому, аби обговорити з Олександром Шаповалом найнагальніше.

Зверталися з проблемами зовнішнього освітлення, ремонту покрівель та температурних швів багатоквартирних будинків, санітарної обрізки дерев, роботи абонентських служб комунальних підприємств, діяльності міської лікарні, центру первинної медико-санітарної допомоги. Говорили на прийомі про можливість встановлення додаткової зупинки у районі центрального кладовища, питання, що вже стоїть на контролі влади, повідомляли і про випадки збоїв у пільгових перевезеннях.
Міський голова наголосив, що на сьогодні діють усі пільгові рейси, розглянуто можливість збереження маршрутів, незважаючи на зміни у законодавчій базі. Дав доручення відповідальним працівникам виконкому і надалі тримати під посиленою увагою рух транспорту, реагуючи на випадки порушень.
Разом з тим люди відзначали той факт, що Покров залишилося містом, де збережено пільгові перевезення, у той час коли інші населені пункти Дніпропетровщини від них відмовилися.
Як і попередні, цей прийом не обійшовся без пропозицій, котрі були взяті до уваги. Щодо частини проблемних питань одразу дано розпорядження профільним структурним підрозділам. За рештою, що потребують додаткового вивчення, визначено терміни виконання.
Прес-служба міського голови.