На минулому тижні на підприємстві Проктер енд Гембл відбулося виїзне засідання депутатських комісій міської ради

на минулому тижні на підприємстві проктер енд гембл відбулося виїзне засідання депутатських комісій міської ради. Зображення 1


Компанія Проктер енд Гембл має багаторічну історію і на сьогодні позиціонує себе як високотехнологічне підприємство з дотриманням та забезпеченням належних умов праці, високих стандартів екологічної безпеки. Головним завданням висуває виробництво продукції незмінно високої якості, покращення та розвиток систем і процесів виробництва. Останнє є предметом зацікавленості Покровців, яких хвилює питання впливу діяльності заводу на довкілля.
Тож депутатська ініціатива, на твердження учасників зустрічі, направлена на вивчення результатів господарчої діяльності підприємства щодо необхідності запровадження цільових екологічних програм.
У ході засідання депутати мали можливість ознайомитися з виробництвом. Основна увага була спрямована на природоохоронну діяльності, заходам по зменшенню викидів шкідливих речовин.
Свої висновки щодо результатів засідання депутати планують оголосити найближчим часом під час роботи депутатських комісій.
Прес-служба міського голови.